Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 9, 2010

Fakta atau Auta

*sigh!! banyak bende bermain difikiran aku..not its not about me..its about her..sape..?cett..langsung tak penah jengok blog aku lah tu kalau tak tau sape..haa..btol..!!tau pon igt tak tau tadi..*applause!! ok aku skrg dalam condition tak tau status aku..and aku jugak tak tau yg die dah ade pengganti ke tidak..and aku rase macam !@#$%^&*()_...*shit!! and aku tau die still playing RAN..alaa tuh online game..and.................................entah lah..aku pon malas nak conclude ape2..emmmm..if u reading this..i want the answer from u..this time i'm serious..i want ur answer..u think senang ke nak hidup as a pretender..?pretend like nothing happen in our relationship..pretend dat i'm ok..pretend dat "ouh let her be..i can find another one.."..and the most important thing is to pretend dat i'm really happy without u by my side..i'm sick of it..!!!really tired of all this..it just like want to ask God to take my life ASAP..damn~


p/s :: not in the good mood..!!

2 kritikan:

I n n z said...

lepak sudeyhhh ;)

g lyn kucen kau ke xP

z h a f said...

hahaha..kau tau ape..?kau pondan..wahahaha..!!

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates