Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 23, 2010

Bye2 OneManga!!

sedih..keciwe..dan terkesima *padahal tak tau maksud pakai type jer~ aku bile dengar kate website tuh nak kene tutop..itu lah satu2 nye laman sesawang *bak kate pengacara2 RTM~ komik anime dan dalam erti kate lain anime manga yg aku singgah membace selain MangaStream..*tsk tsk!!*grrrrrrr!! pas nie kat mane lagi aku nak bace citer2 menarik..?dah lah kat MangaStream tak banyak anime mcm OneMangga..aku rase cam nak giget jer owner OneManga tuh..kenape lah die perlu closeb website tuh sedangkan website tuh ramai org dok masok bace comic free..*wink2!! tak payah beli..bwahahaha..!!tapi *sedih balik~ banyak kot citer2 dalam tuh yg tak ade dekat MangaStream..haishhh..tapi tak ape..wish a good luck to u..!!hope buat lagi satu website macam nie and letak lah citer2 doremon + dragon ball + detective conan + eye shield 21 + mcm2 lagi..baru 24-7 aku melepet bace komik kat website korg..*yosh!! moga berjaye hendak nye..


*p/s :: aku ngantok..tapi tak boleh tdo kang telajak..abes sembahyang jumaat tertinggal nnt..bertahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates