Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 1, 2010

bye2 july..hey august..welcome!!

ouh excited nye..1st entry pada pagi awal bulan august..*hooraahh2!! wah 10 more days to go..and lepas nie puase..!!oyeah..puase di terengganu..*damn~ sungguh bosan for sure..tak dapat main meriam..kalau dekat KL tuh aku dah prepare tin + belerang untuk meletup kan keadaan selepas tarawih..tapi deakt ganu..?*gahhhh!! jgn cakap meriam..mercun pun blom tentu dapat..*zhaf kau dah besar!! ok lah nie jer kot entry untuk pagi august yg indah nie..ahaks..

3 kritikan:

xazryx said...

bln 8 ni pose je best .huhu .bleh mkn mcm2 .ahuuahuah .

velasrizal said...

alamak dh dkt dgn ramadhan dh ni..

Kad Touch n Go Petronas Edisi Mercedes GP Petronas

z h a f said...

azry :: haaa..tau tak ape..time bulan puase lah time tuh macam2 jenis makanan muncul..hahaha..

velasrizal :: haa..blom ganti puase lagi ah tuh..bwahahah..!!

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates