Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, July 25, 2010

bile milo dicampurkan dengan madu..urghhh..!!

sebenarnye entry tak ade kaitan pon ngn tajuk kat atas tuh..hahahaha..cume aku tak tau nak letak tajuk ape jer..dalam entry nie aku nak bagi tau korg..aku akan TRY buat satu cerite untuk korg bace..dari dok merepek2 kan..?dah abes cerite tuh baru aku merepek balik..hahahaha..so nantikan "Cinta Dikhianati" episode 1 malam nie..!!tapi tak tau pkol bape..ahaks..yosh..!!

2 kritikan:

mira the monster said...

heheh..saje nak testing2 tuleh la ni ek? :D

z h a f said...

mira :: gamaknye gitu ler..bwahahah..mane tau kot2 ade bakat terpendam ker..boleh jadi writer filem or script..ahaks..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates