Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, July 24, 2010

Avenged Sevenfold New Album 2010 (Nightmare) Release!!

woohoo..!!*horaaahh2!! A7X dah release kan album diorg dekat Malaysia..ouh..gembirenye..hahahaha..tetapi sedih gak..sebab kat KT nie mane nak carik MusicValley..?anyone boleh belanje aku then post kat aku tak..?please..*puppy face~boleh la..?cett..tak ade sorg pon yg bersimpati ngn aku..maka aku akan download dekat tempat2 biase aku download album lagu2 type nie..*yosh!! dan ianya adalah rahsia sbb nnt ramai plak yg mendownload kat sane jadi lembab plak nnt..bwahahaha..!!jahat kan aku..?*wink2!!

and at the same time i miss the fucking super duper awesome cool chill drummer of A7X , Jimmy "The Rev" Sullivan..!!*tsk tsk!! he so cool..he so talented..haishh..what a waste..he died at 9th Dec 2009..Rest In Peace Jimbo..!!u're fucking awesome dude..!! (^^,)\m/


yg aku tau lah..lagu Nightmare dalam album diorg tuh si Rev nie yg tulis..and drummer yg mainkan lagu nie adalah Dream Theater drummer Mike Portnoy..and untuk pengetahuan korg..A7X nie tak payah masok radio n top hitz pon diorg still boleh jual MILLIONS of diorg punye album..*perghh!! diehard fans diorg macam aku *hehehe!! lah yg meningkatkan penjualan album2 diorg..bwahahaha..!!*prasan jap!! and A7X nie digelar "the biggest band u never heard of" sbb diorg tak masok hitz and radio tapi diorg meletup..hebat kan..?*applause~ and Barker penah cakap "If I hear our song on the radio, it's cool and I'm proud, but it's never a goal."..go go A7X..!!I'll be ur diehard fans till the end..!!yosh..!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates