Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, July 3, 2010

1st Love!!

ouh Facebook..thanks you so much sebab menemukan aku dgn cinta pertama ku..hahahaha..alaaa korg nie..saje jer layan2 kejap..padahal tak ade pape pon..aku just nak bagi tau dekat korg yg aku dah jumpe org yg pertame berjaye menambat hati aku..hahahaha..tuh mase skolah rendah darjah 3 kot..*kalau tak silap!! hahahaha..klakar beb..cam ne lah tetibe boleh flashback plak time tuh..aduuuhhh..superb ah..malu bersendirian aku kat depan desktop bengong nie..die pon dah besar skrg..and die dah bertudung *alhamdulillah~ and kulit die makin gelap tak macam mase darjah 3 dlu..bwahahaha..*wink2!! tapi die tetap comel..eh tak ade makne ah nak ngorat..for now KY is the one who in my heart..tak kenal KY..?refer balik dekat post aku yg lame..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates