Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, June 7, 2010

Z H A F datang lagi..!!

hahahaha..tgk tajuk pon dah tau..berkurun lame ku tinggal kan blog aku nie..sorry ea blog..aku bukan sengaje..tapi aku bz sket ah..and kalau korg2 yg kenal aku for sure korg tau kenape aku blogging balik..ngeeee..biase laaa..itu aku..aku lagi suke melemparkan dekat blog dari berkate2..ahaks..sepanjang waktu aku menghilang nie banyak manis , masam , masin dan pahit..normal lah tuh..dah kate pon life..ahaks..tak kan laa nak memanjang manissssssssss jer idop hari2..potong kaki nnt kene kencing manis..btw..banyak bende aku nak citer dekat ko hari nie blog..hahahaha..nak mulekan dengan yang mane..?yg lame ke yg baru..ok osom..oooooooooooooooooooooooooosom..!!heh..!!yg lame ah please~!!yes..!!akhirnye..nantikan di tajuk berikutnye..ahaks

(^_^)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates