Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, June 11, 2010

(-__-') urghhhhhhhh..!

geram..fedup..tekanan..sume ade ah..ish..!!tak sangke dalam mase seminggu jer boleh jadi macam nie..dah macam ape dah..aduuuuhh..nak kene hari2 ah..kalau tinggal gelap..ape pon tak jadi..muahahaha..terfikri2..?terpinga2..?aku tgh cakap pasal main DOTA laa giler..hahahaha..siyes..seminggu tinggal..dah berkicap aku main tadi..huh..kene bahan plak tuh..ayat paling panas "semate2 balik nak kalah"..arghhhh..!!tidak..ko tunggu laa..aku settle hal2 dekat Terengganu pastu aku datang KL hari2 aku pawn ko..muahahaha..cibet nye abg botak..bagi korang2 yg tak main DOTA and baru nak start main aku sarankan better jangan main..bahaye bhai..!!uish..tekanan..nak pukol org..nak hentak pc..sume ade ah..hahahaha..tapi bile tgh main jer ah..kat luar tak ade ah bertekak gak..dah macam kanak2 kot kalau pasal game pon nak bawak keluar..kan kan kan..?ahaks..nie jer aku nak citer untuk post nie..

(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates