Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, June 8, 2010

STALKER TERHEBAT..!!

ouh selamat malam sume..!!urggghhh..!!baru bangon tdo..agak sedap tido tadi..sampai tak sedar dah maghrib..and skrg still..huwaarrgghhh~ (~~,)zzzzz

hahaha..itu bukan motif sebenar tajuk diletak..saje jer letak tajuk cam tuh..padahal nak citer pasal bende lain..tapi ade kene mengene jugak lah dgn perkataan STALKER tuh..aku kalau dah online facebook akan tetapi rakan2 nak bersembang belum online mule lah aku stalk profile sorg2..ehem2..!!bukan stalk profile org yg aku tak kenal okeh..tadi aku stalk profile kawan aku..tup2 jumpe lak profile budak satu batch mase skolah teknik dulu..aku pon add..bile aku add status relationship die In a relationship dgn awek die yg dulu2 mase form 5..wow..!!bertahan sampai skrg..and aku terjumpe plak profile kawan aku mase keje dekat Kenny Rogers after SPM dan sebaliknye berlaku..die dah clash ngn balak die yg bibit cinta die disemai sejak sekolah lagi..tapi aku tak dapat pastikan lah bile diorg clash sebab bile ditanye jawapan yg dapat "panjang citer nye"..ceeettt..citer horror pon tak panjang macam citer ko geehaa..hahahaha..and baru aku sedar..seteguh mane pon kite cube pertahankan hubungan kite konon2nye akan sampai ke pelamin , kalau tak ade jodoh pon tak boleh buat ape..and seteliti mane perancangan kite pon , hanye Die yg menentukannye..ahaks..


ok..!!fullstop bab cinte2 nie laa Zhaf oi..hahahaha..aku tau ko dok pikir pasal sape so stop it..ahaks..sini nak citer plak..time tgh stalk2 tuh tadi aku stalk lah gambar2..aku terlihat satu gambar yg agak horror..!!OMG..!!score kawan aku nih main bowling just 128..??!!hahahaha..hey come on..i can do better then u laaa..hahahaha..teringat dan teringin plak aku nak main bowling..eh gelak plak korg..mase dulu aku mewakili sekolah aku sampai ke peringkat daerah..tapi bile selection pegi peringkat kebangsaan tak lepas..wuuuuu..and aku tak tau lah skill main bowling nie still ade lagi ke tak..sape nak main bowling..?nnt ajak aku ea..?!!!ahaks..chill~


(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates