Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, June 18, 2010

Remaja Gaza ditembak Rejim Zionis

ehem2..sebelum aku melaburkan tirai untuk malam nie..aku nak update siket ah pasal Gaza..berite nie aku dapat dari yahoo!news..so korg bace lah..aku dah translet kan..

Jumaat, 18/06/2010 – Sumber sahih daripada Pejabat Kesihatan Palestin memaklumkan seorang remaja lelaki telah dipindahkan ke Hospital Gaza setelah ditembak oleh tentera rejim Zionis ketika beliau berada di sempadan Hanoun – Eraz – Genting Gaza Utara. Ketua Pengarah Bahagian Kecemasan Hospital, Dr. Muawayia Hassanein, dipetik sebagai berkata, Wael Al-Kafarna (16) ditembak di kaki kanannya oleh tentera Israel ketika melintasi sempadan Beit Hanoun sebelum dimasukkan ke Hospital Kamal Adwan untuk rawatan. Dr. Hassanein walau bagaimanapun memaklumkan bahawa remaja lelaki tersebut berada dalam kedaan terkawal. Tentera rejim Zionis lazimnya akan menembak sebarang subjek yang bergerak secara rawak dari jarak beberapa ratus meter dari sempadan ini, begitu juga dengan wayar elektronik yang dipasang pada bahagian timur sempadan genting tersebut.

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates