Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 16, 2010

Redang

ohh ohh..my fav place..an island..!!ahaks..hari nie aku akan pegi Pulau Redang ekot serta program ape ntah untuk anak2 polis *harap2 best ..aku akan pegi dari hari nie sampai hari sabtu kot kalau tak silap *cett..tu pon tak tau ker ..and selamat tinggal MukaBuku dan Blog ku sayang untuk 3 hari nie..emmmm..i'll miss u..ngeeeeeeeee..actually yg kene pegi sane adeq aku yg form 4 and form 5 jer then tetibe name aku naik untuk jadi FC..!!*duhhh~aku baru igt nak pegi enjoy jer nie semua pancingan ayah aku ah..die soh ekot die..pastu tetibe sorg pak cik nie cakap "haa mie..anak ko boleh jadi FC.." and i like wtfish..!!FC..??oh tidak..percutian ku hancur..tapi tak ape..*think positive laa zhaf mungkin best jadi FC bagai nie..hahaha..boleh torture org..gahhh..!!*evil laugh ok lah blog..aku ucapkan selamat tinggal dekat ko dulu..kemudian MukaBuku plak..ahaks..bye2..love u..mmmuuaahhxx..!!

*p/s : kpd sape yg dok bace pasal Palestine nnt aku try carik lagi article2 lepas aku balik from Redang ok..?nnt kan jer..sure ade..ahaks..daaaaaaaa~~

(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates