Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, June 14, 2010

Realiti atau Fantasi

wah wah wah..agak terkejut jugak aku dengar ape yg keluar dari mulut bapak aku tadi..bwahahaha..citer die cam nie..ok memandangkan aku kantoi dekat 1st year aku belajar sebab cos tuh bukan cos yg aku nak *alasan sebenarnye so not big deal laa kan..then mama aku dok bising2 pok pek pok pek sbb aku dah laa tak blaja + tak keje plak tuh..hahahaha..and then aku amek satu keputusan drastik..ok aku akan sambung belajar..!!! *oyeah~ tapi aku kasi syarat dekat mak aku..kali nie cos aku yg tetap kan..ahaks..so dari awal dulu2 aku mmg nak amek mass comm..kalau tak caye tanye lah cik T..itu pon kalau die igt lagi lah..and then mama ngn ayah aku stuju jer..and then bermula lah misi aku mencari kolej2 yg ade sediakan kursus dip mass comm nie..carik punye carik aku jumpe 6 bijik IPT yg sediakan cos nie antara nya UiTM (sah2 tak layak) , Taylor , LimKokWing , SeGi and KUIS (OMG!!!)..aduhh duh duh duh..taylor , limkokwing n segi dah ah mahal..tinggal lah kuis jer..and kuis plak..adooooooooooii..FOBIA bhai nak ngadap..sebab cik T blaja kat sane..mau gugur jantung aku kalau jumpe die nnt..haizzz..tp tak ape..aku teruskan jerlah niat aku..aku cakap lah dekat ayah aku name kolej2 tuh..and die tanye aku..aku nak pegi mane..aku cakap aku nak pegi SeGi ah..then die cakap kalau dah nak jadi producer dalam broadcasting better amek LimKokWing..what..!!!dad..!!are u ok..??sure tak demam..?or tgh mimpi yg anak kamu nak sambung blaja balik..??!!oh tidak..banyak plak duit ayah aku nie..bwahahaha..tapi aku blom decide lagi laa nak pegi mane kan..tapi itu akan dalam pemikiran lagi..jgn ayah aku soh pegi KUIS sudah..merane aku nnt..nanges tak berlagu..xnk2..

*Oh God..please help me..am i making a rite decision..?ngeeeeeee.. XD and kepada rkan2 luar sane..jgn lah merindui ku kalau aku pegi belajar nnt ye..bwahahah..alaaa..kalau kita gagal tapi kita bangon perlahan2 bangkit dari kegagalan yg pernah kita lalui tak mustahil kita akan berjaye..

(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates