Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 9, 2010

Peluang

ehem2..selamat malam kepada semua..hahahaha..tajuk kite hari ini adalah peluang..hari nie aku memberi peluang kepada diriku untuk beriadah..wahahaha..!!(tak ade kene mengene langsung dgn tajuk..geezzz~)tak ade lah..actualy aku tak tau nak letak tajuk ape..so bedal jer lah..hari nie kawan aku dari KL turun K.Terengganu jumpe awek die..then die nak lepak ngn aku..so aku pon memberi lah peluang untuk aku beriadah hari ni..yelah dari duduk rumah jer jadi anak dare..baik aku kuar rumah..mane tak nye asyik duk rumah..aku tak tau nak g mane dah..Terengganu nie bukan ade ape pon..*sighhh~ aku keluar rumah pkol 2 lebih tadi selepas bersembang dgn Caen kawan baru a.k.a bf ex gf aku a.k.a bf Tyra..hahahaha..then lepas p amek die aku terus berangkat ke Pantai Batu Buruk yg ntah buruk die dekat mane pon aku tak tau..at 1st niat pon nak g mandi laut..tapi ternampak lah pulak signboard "Dilarang mandi di kawasan ini"..melepas la sudah~huhuhuhu..tapi tak ape..kite g pantai dekat Terengganu Equestrian Resort..kat sane pon ade pantai gak..tapi sane kire tenang siket ah air laut die..pegi jer kat sane..igt nak terus terjun..tapi untuk memastikan keadaan selamat aku masok dulu ke dalam laut tuh..yela..aku bawak adik2 aku sekali..kang pape terjadi susah plak..aku masok terus..tempat cetek nye tak sampai satu meter pastu terus kedalam..and bile kaki aku cecah jer pasir..pasir tuh pulak jerlus..die makan kaki ko..perghhh..berkicap jugak ah aku kat situ..diorg gelak..heh..kurang asam (-_-!) ..lepas tu pikir punye pikir kitorg pegi mandi swimming pool jer lah jawab nye.. ok lah daripada tak ade..ahaks..malam nie..badminton plak..pastu baru anta mmbr aku pegi bus stand..die balik malam nie pkol 10..so kire aktiviti aku hari nie tak ade lah duduk rumah..aku berjaye memberi PELUANG untuk diri aku beriadah..bhaahahaha..!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates