Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 9, 2010

Oh!Formspring.me

sepertimana tajuk di atas..korg2 sume mesti dah tau kan ape fungsi formspring.me..tempat untuk bertanye kan soalan..duhhh~macam tempat lain tak boleh jer tanye soalan..hahahaha..but but agak menarik kalau korg create account and then ramai yg follow dan bertanye kan soalan..kalau tak ramai yg follow dan bertanye kan soalan..formspring anda ibarat sebuah padang yg luas dan kedengaran bunyi burung2 malam dan cengkerik..krruu krruu..krruu krruu..dapat bayangkan..?hahaha..so pastikan anda nie ibarat superstar baru boleh buat formspring..kalau tak bunyi krruu krruu akan berkumandang..ahaks..seperti mane formspring aku..shit..aku pon tak tau kenape aku melahirkan account formspring..hahahaha..btw sesape yg dah macam superstar tuh..selamat melayan~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates