Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, June 19, 2010

Oh Template Baruku



ok hari nie aku terase cam nak baling laptop ke dinding bile blog aku malfunction *aku yg tak reti sebenarnye ..sebab ape aku cakap malfunction..?sebab perkataan dashboard , my account , help and sign out tak ade bile aku view blog aku..tak paham..?yela2..aku upload laa gambar..*sigh~

nampak tak tu..?tak tau jugak ape bende..?ok2..aku upload lagi*sigh~


so skrg dah nampak ke belum..?bende tuh yg aku dok carik tak jumpe2..*sorry yama amek blog ko sebagai uji kaji..hehehhe..



aku tak tau cam ne bende alah tuh boleh hilang..tapi tak ape lah biarkan ajer sebab template nie lawa..aku sanggup buat dgn care manual dan agak menyusahkan actually..sebab kene bukak blog org pastu sign in pastu nak post ke ape ke semua buat kat new tab..bwahahaha..*yosh!!


0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates