Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, June 15, 2010

Menghitung Hari

haishhh..lame betol aku tunggu call from amanpalestine..register dah..tinggal nak panggil jer *padahal baru 2 hari lepas register ..wah..Palestin nnt kan lah kemuculan ku di negara anda *kalau terpilih lah..gahhh!! ..aku berharap sangat dapat pegi..sebab ape aku nak sangat pegi..?carik lah entri seblom nie ade aku tulis..bwahaha..actually aku saje jer boring tak tau nak buat ape..nak tunggu diorg call mak aih lambat nye..!!pffftttt~cepat please sebelom aku sambung blaja..kang dah sambung blaja komitmen dah lain wahai amanpalestin..berilah peluang aku pegi sane..aku janji aku akan jadi budak yg baik , sopan sutun , berbudi pekerti , tak nakal2 dah , suke berbakti dan many more *duuhhhh~mcm lah diorg bace ..ok lah..mau keluar bermain bola..dah lame tak keluarkan peluh nie..

(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates