Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Thursday, June 24, 2010

Little Porn Star!!

this is so freaking me out..budak kecik..!!sumpah kecik giler..tak tau mane die dapat idea nak buat macam nie..*geleng2 kpale and org yg snap pic nie pon boleh tahan..p biar kan ajer bukan nak halang..*sigh~nie lah akibatnye kalau hanyut ditelan teknologi..kalau ye pon nak try ape itu SEX buat lah after 18 or after kawen..nie budak lagi..ish ish ish..sile lah saksikan gambar2 mereka..








banyak2 kali tgk nak tergelak pon ade *dah gelak dah pon~ hahahaha..mcm mane lah budak2 mentah nie boleh tau pasal memasok kan penis ke dalam vagina..haaa..jgn dok fikir lucah noh..nie aku blaja mase form 4 dalam chapter 4 tajuk Reproduction System..*kenangan hahahaha..cikgu yg cakap cam tuh..aku ekot jer ah..ape2 hal diorg nie mmg terbaik ah..kanak2 pertame melakukan persenyawaan..!!YOSH..!!

3 kritikan:

I n n z said...

eh gile ah.

Aliff said...

penah tgok chucky? maybe ade sorang pompuan da msokkan roh dy dlm badan dak pompuan kecik tu. haha.. pslnye aku tgok budak laki tu ta bernafsu langsung

onniehand said...

pakcik,,,,huh,,,ni mne dpt pic post..hahahaha...mst sblum dpt ni,mmcam ag pic yg pakcik tgo an,,,hahahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaa

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates