Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, June 20, 2010

Lamenye!!!

wahai pihak amanpalestin..mengapakah sungguh lame bagi anda untuk memberitahu keputusan..cepat laa sebab saye dah tak sabar nak pegi sane nie *yosh!!..haishhh...dah masok seminggu dah nie..tak ade respon pon dari pihak amanpalestin..register dah register dah..bile nak panggil nie..at least bagi laa hint yg kate aku dah terpilih..nie tidak..diam aje..hari2 bukak email..tak dapat2 *sigh~..kecewe pon ade gak nie..haihhh..penantian satu penyeksaan *sad2 ..abeh tuh aku nak buat ape nie..?karang kalau aku register nak sambung blaja kang dan2 tu pulak die panggil *gahhh..!! dah tak dapat ape2 faedah aku register..dats why aku nak pegi before aku sambung blaja..hari2 yg penuh dgn tande tanye..END~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates