Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 16, 2010

Isreal Membuka Pintu Laluan Abd Salem


Pihak berkuasa Israel telah membuka pintu laluan Karem Abu Salem hari ini bagi membenarkan kemasukan bekalan minyak dan bantuan yang dihadkan ke Semenanjung Gaza, sementara masih mengekalkan penutupan pintu laluan Al-Montar. “Pihak berkuasa yang bertugas akan membuka laluan Abu Salem untuk membenarkan kemasukan 86-96 buah van penuh dengan bantuan dan barang keperluan dalam sektor industri dan pertanian, salah satunya membawa simen untuk projek UNRWA” ,menurut pengawal Palestin di pintu laluan tersebut, Raed Fatouh, kepada agensi berita SAFA. Beliau menambah mereka akan menyalurkan bantuan dalam kuantiti yang terhad untuk bekalan gas memasak dan keperluan minyak bagi menjalankan janakuasa elektrik di Gaza.

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates