Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 16, 2010

Israel Menyediakan Satu Pelan Di Pintu Laluan Gaza


Perdana Menteri Israel, Benyamin Netanyahu mengarahkan Menteri Komunikasi, Israel Katz, bagi menyediakan satu pelan yang menyeluruh bagi penubuhan badan bertugas di pintu laluan di sempadan Gaza dan penghantaran barang keperluan menerusi laluan darat, air dan udara. Sebagaimana dilaporkan oleh pihak radio Israel menerusi laman webnya menyatakan pelan ini akan disediakan oleh Katz dan akan dibentangkan kepada Benyamin Netanyahu untuk kelulusan. Laman itu memetik kenyataan awal Katz semasa sesi bersama Kerajaan Israel pada pagi Ahad untuk membincangkan hal ini :” Pelan ini menyokong idea penutupan semua pintu laluan dan sempadan di Tebing Gaza, dengan hanya pengecualian di pintu laluan Rafah, dan dengan itu semua barang keperluan akan disalurkan terus ke Pelabuhan Said di Mesir melalui laluan laut dan dipindahkan ke Gaza melalui pintu laluan Rafah.”

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates