Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 16, 2010

Israel Halang Tahanan Duduki Peperiksaan


Penjara Isreal menghalang tahanan Palestin dari menduduki peperiksaan sekolah tinggi, yang dikenali sebagai ‘Tawjihi’, untuk tahun ketiga berturut-turut. Riayd Al-Ashqar, jurucakap bagi Jawatankuasa Palestin untuk Narapidana ‘Pertahanan, berkata bahawa Penjara Israel mencegah lebih dari 1800 tahanan untuk menduduki ujian sekolah tinggi pada tahun 2009, dan menambah bahawa hanya beberapa tahanan yang dibenarkan untuk menduduki ujian tersebut pada tahun 2008. Perkhidmatan Penjara Israel menunda kemasukan buku-buku sekolah, selain menghantar beberapa tahanan mahasiswa ke kurungan sendiri, Al-Ashqar menambah.Perkhidmatan Penjara Israel pada tahun ini memiliki tujuan untuk mengelakkan semua tahanan dari duduk ujian sekolah tinggi, katanya.

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates