Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, June 13, 2010

Idaman

ahaks..org selalu tanye wanita idaman aku macam mane..adehhh..ape laa korg..korg menyebabkan aku nak post issue nie dekat blog aku tau tak..bwahahaha..tapi tak pe..untuk pengetahuan rakan2 jer..bukan the whole world..almaklumlah..hamba bukan nya artis..hamba adalah insan biasa sahaje..so ape lagi..zaaaaaaaaaaaaassssssss~ciri2 wanita idaman aku..





















actualy susah nak jelaskan ciri2 wanita idaman aku..sebab ciri2 wanita idaman aku tuh..emmmmm..entah laa..susah nak jelaskan dekat korg2 sume..mane yg kawan dgn aku tu tau ah..they keep telling "just leave her.." "buang kenangan tuh jaoh2 zhaf.." "ko nie sebab die dah bape ramai pompuan dah yg kau tipu cinta diorg.."..itu bukan aku yg mintak..aku dah cube bukan tak cube tapi tak dapat..aduuuhhh..2 years..pffff~macam tak ade jer..sampai skrg still the same..oh God..what is happening actualy..?and where the path dat u set for me lead me to..?please God..help me in this matter..i'm so confius..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates