Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, June 18, 2010

Huwooooooooo!!

actually aku nak tulis pasal exp aku g Taman Laut , Pulau Redang..tapi cam panjang jer nak citer..hahahaha..*malas nak tulis sebenarnye tapi just 1 words can describe about actitivities and the people there..AWESOME..!!!best giler..korg kene pegi sendiri..buat laa proposal dekat Kolej/Skolah/Tempat keje korg pagi sane..tgk coral..scuba..perghhh..lawa..!!malas tulis panjang2..kalo ade request baru tulis..bwahahahha..sekian~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates