Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, June 8, 2010

Have been adjusted~

Holla2..selamat pagi blog ku syg..!!mmmuuahhxxx2..!!dah breakfast..?ouh blom lagi..ok tak pe..nnt kite g breakfast same2..high 5..!!!ouh tajuk..?adjusted kan..?bukan adjust awek naaahhh..aku tempeleng sat lagi..waktu aku hidup beraktiviti sudah diadjust kan selame aku duduk dekat ganu nie..hahahaha..yela mane tak nye..before balik ganu..life aku start pkol 8 malam sampai lah pkol 12 atau 1 tgh hari keesokkan hari nye..nak tau aku buat ape..?lepak , lepak , lepak n lepak..tu jer laa keje aku..so ari jumaat lepas aku balik ganu..duduk ganu jer terus mase dah betol balik..tdo awal..bangon pon awal..hahahaha..ok laa tuh..tapi aku rindu ouh..rindu dekat mereka2 di KL..rindu nak berDOTA bersame2 mereka..rindu nak gelak nak bahan nak kutuk org tak igt dunia..haiiizz..dekat ganu nie ade ape..?boooooooooooooriinnggg...!!takpe..KL tunggu ketibaan ku..!!lagi brape hari jer lagi nih..kerinduan ku akan terbalas..ngeeeeeeeeee~~

(^_^)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates