Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, June 11, 2010

Hantu~

(-_-') ouh rakan2..saye tak tau nak letak tajuk ape jer..so saye letak lah tajuk tuh..ngeh ngeh ngeh..tapi ade lah terselit perkataan tuh dekat dalam nie..ahaks..aku nak citer dgn sikap aku nie haa..aku ade sindrom or sintom2 baru yg melande diri aku semenjak 2 3 hari nie..emmmm..walaupun aku tau..die ade limit..then dah sampai limit hari kegelapan aku akan tibe tapi aku still terus kan..ah pedulik ape..ye dak..?hahahaha..duuuhhh~ok2..aku terus terang..semenjak 2 menjak nie kan banyak lagu best2 keluar..so aku jadi hantu download..mmg betol hantu..org lain beli aku selamber damn jer download ekot suke aku..dan yg membuat kan hari kegelapan tuh menjadi tak terang2 bile limit aku 3GB untuk sebulan aku dah pakai 2.31GB dalam mase 11 hari..OMG..!!ah tidak..lepas nie mane aku nak corat coret dekat blog kesayangan aku nie..?mane aku nak download lagu2 lagi..?ouhhh dear God..please give me an idea~


(T_T)

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates