Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, June 20, 2010

Grrr!!

ok this rily piss me off..!!fucking stupid noob line..!!hey celcom + maxis..!!can u guys fix ur bandwidth service..its totally super noob sucks line..!!i'm out of my nerve now *grrr eh aku bayar bukan stakat nak khidmat internet jer lah..aku nak khidmat internet yang BAIK..i repeat yang BAIK..kalau lambat bayar bukan main lagi korg blocked account..padahal sehari jer..tapi service lembab macam nie tak nak plak bagi discount *oit pak cik..bom ikan satu..!!fast fed up dah aku..asyik2 dapat line cam !@#$%^&*()..buat iklan bukan main lagi..wilayah celcom lah ape lah..tapi service cam gampang gak g mane2.. *pak cik mane bom ikan saye..!! lepas tuh yg si maxis nie plak dah laa ade limit download usage skrg..but service still the same *wtf haihhh..tunggu laa aku tukar pc mesin kude aku tuh..mmg aku pasang streamyx kat umah *yosh!! arghhh..!!tekanan2..*dush2

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates