Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, June 21, 2010

Freak!!

now u scaring me off Zhaf..why suddenly so many freak things appears in ur head..*dush2!!ok korg mesti tak tau ape yg aku tgh cakap kan nie..FYI~dalam kpale otak aku semenjak kebelakangan nie ade jer bende2 yg tak penah terfikir aku nak buat tapi skrg terfikir plak nak buat..*gahh!! what happen to me..?hohoho..ok skrg nie dalam kpale otak aku scuba and golf..*what??duuuhhh~hahahaha..haa tu lah..dulu tak penah2 nak fikir main golf and go for scuba..haishhh..

why i choose scuba..?ooh ini sebab aku baru tgk keindahan dasar lautan dgn ikan dan coral yg sungguh menawan *mate bersinar2 tuh yg buatkan aku cam nak jer amek scuba diving license..kenape perlu license..?*watdepak korg igt scuba is like snorkling..? snorkling tuh korg tak pegi dekat deep sea..and certain2 area jer korg kene pegi tgh2 laut baru nampak pemandangan indah coral dan ikan2 yg bewarna warni..and banyak tempat yg korg boleh tgk coral yg indah2 belake tak jaoh dari pantai..and snorkling tak pakai banyak equipment..dats why die tak bahaye sangat..kalau diving..dah laa pegi laut dalam..banyak equipment and knowledge korg kene tau *bagi explanation pon pening dah nie ape2 pon korg kene tau sendiri sbb ape bahaye diving kalau tak ade license bahaye..*blup blup blup

seterusnye pasal golf..semenjak due menjak dan tige menjak nie..aku dok umah asyik tgk tv jer..and memandangkan kalo bukak sport asyik bola bola bola aku tukar laa chnl sport yg lain aku aku tgk game golf *yosh!! tetibe lak aku excited tgk diorg main golf and macam best jer..and aku terase cam nak main gak..disebabkan bapak aku pon main golf so aku tak yah ah g class main golf..blaja kat bapak aku jer..and golf tak payah lesen..!!!jgn korg igt nak main golf kene ade lesen plak *gelak guling2 hahahha..and mane laa tau kot2 leh jadi professional ker..leh jadi kaye macam harimau kayu *boleh ke?? never try never know kan..ahaks

so kesimpulan nye.....Zhaf ko dah super !@#$%^&*() freak..pegi brainwash..!!YOSH..!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates