Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, June 20, 2010

Father's Day!!

*blushing actually aku malu nak citer nieh..emmmm..nak citer tak nak..?emmmm..*gogo!!u can do it!! ok lah aku citer..hahahaha..hari nie kan father's day..so pagi2 before my dad pegi keje aku wish ah die depan adik2 aku sume and adik2 aku boleh bantai ejek aku..diorg cakap "eh along..sejak bile ko hafal hari bape nie..?bukan ko tak penah nak igt ker..?" hehehehe..mmg betol pon..kalau korg tanye aku bile tarikh Hari Ibu dan Hari Bapa mmg aku tak igt..tapi kalau besday diorg confirm aku igt..ahaks..


ohhh ohhh lupe..aku kasi kat ayah aku satu tie dan cufflinks yg aku beli online..seb baik lah ade Visa kalau tak mmg tak tau nak beli ape..hehehehe..gambar2 spt di bawah..



tie chomey nie harge die rm68.90


cufflinks nie pulak rm147.80


total untuk tie nie adelah dalam rm200++ dah termasuk dgn postage..lagi 1 week sampai..tak sabar menunggu penantian 2 bende alah nie sampai..ahaks..yosh..!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates