Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 23, 2010

Eyes On Me

*sigh~ape kes plak ari nie tak boleh tdo nie..emmmm..skrg jam dah menunjukkan pkol 5:37 a.m *gosok2 mate.. oh mate..kenape..?maybe terkene penangan post yg bertajuk Kau Lahanat kot..dats why tak boleh tdo..hahahaha..*naaaahhh~ ohhh ohhh..mate ku pedih.. *berair2.. bile laa agaknye boleh tdo nie..nie silap2 kalau tdo mau sampai ptg nie..bwahahahaha..*aku suke tdo last but not least..mate please aku nak tdo..tolong lah lelap..perot pon dah berbunyik nie..lapar..*sigh~

(-__-")

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates