Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 23, 2010

Jgn Comment , Jgn Like tapi Hide!!

emo emo emo..hahahhaa..ok kali nie bukan aku yg emo..tapi mmbr aku nie yg emo..ceritera die mcm nie..lepas aku tgk world cup france kalah ngn africa aku terus update status facebook aku..then die like..pastu die komen..ok fine..cerite seterusnye..?tgk lah gambar2 yg disediakan..bwahahahaha..dari tadi aku dok gelak nie..*guling2..

*untuk paparan lebih jelas sile klik pada gambarajah 1.1a di bawah XD

ok ini time status aku dikeluarkan dan die anta komen..pastu dalam komen aku tuh ade lah berbaur bakar2 siket kan..mmg gurau jenis gurau ngn laki..tapi tak tau pulak hari nie die datang bulan..so kene gurau macam tuh pon dah emo..gurau cam ne..?klik laa gambar pakcik2/makcik2 oi.. =D

ok dalam gambarajah 1.1b nie menunjukkan die dah marah lalu mengeluarkan ayat2 yg selebar itu..tak nampak..?ape lagi klik laa..*brape kali nak cakap daaaaaa jenis aku..aku mmg suke menyakat kalau org tuh dah terbakar..so aku menyakat lah lagi..ok murid2..kite ke gambarajah seterusnye..

ok murid2..dalam gambarajah 1.1c ini menunjukkan die dah betol bengang..seperti yg boleh dilihat*klik lah..xkan nak bagi tau juta2 kali.. dari api yg kecil terus menjadi api yg boleh kite buat daging salai..sampai cakap nak terus delete tuh..!!*wow!!giler kencang api die..*like i care~hahahaha..ok next..!!


dalam gambarajah 1.1d murid2 boleh lihat..die dah panas..die dah tak ade point..die buat citer mamak..!!dey tambi..teh tarik wonne..!!and aku masih mampu bergelak ketawa dan tersenyum..dude..i just teasing u laa..why so emotional suddenly..*gahh~gth!!bwahahaha..



ok dalam gambarajah terakhir iaitu gambarajah 1.1e anda boleh lihat..saye masih tersenyum dan gelak2 siap boleh tambah perisa lagi..hahahahha..*wink2..tapi die hot lebih2 pulak..haizzz..tak tau lah..hahahahha..


ok kesimpulan die dekat sini murid2..saye ingin beritahu..sekiranya anda berteman kenal teman anda..sekiranya anda tidak boleh bergurau kasar jgn campur dalam status kawan anda yg suke bergurau kasar..kalau tidak ini lah akibat nye..satu lagi pengajaran ye murid2 sume..jgn panas dalam status org..anda akan membuatkan diri anda umpama badut yg marahkan kasutnye yg besar..hahahaha..ini kerane itu status org..bukan status anda..so ingat..berhati2lah di facebook..jgn terserempak dgn org macam saye..ok ade ape2 soalan..?*tgk kiri kanan..ok good..class boleh dismiss..jumpe esok ye..akhir kate dari cikgu :-

JGN COMMENT JGN LIKE TAPI HIDE =D

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates