Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, June 15, 2010

Culture-Struck

wooot wooott..!!Culture-Struckians are back..!!bwahahah..sume tgh cuti..oyeah..!!boleh laa mulekan band projek..yeeeeeehaa..!!memandangkan semua tgh ade dekat KL skrg nie ape kate kite mulekan awal2..tol tak wahai cik blogspot..ooppss sorry..puan blogspot..ahaks..

kenape Culture-Struck..?oohh panjang cerite nye..wahahaha..name nie dpat time tgh lepak2 sembang2 kat kedai mamak..and actually name nie diambil sempene kesalahan mmbr aku nak sebut "culture shock" and die sebut Culture-Struck and macam menarik jer bunyi die then zuppppppp..kami stuju..!!!*rock on..!!kami tak lah macam band2 underground scene yg terkemuka dan terkenal ramai..kami just play for fun..and nak planning nak buat recording untuk kawan2 jer..and tak ade lah plan sampai ke gig or so what ever kan.. *oh aku xnak jadi rockstar so kitorg main cam tu cam tu jer..ahaks..band kitorg terdiri daripada aku sebagai vokalis *sore mcm katak..ehem2.. , sedare aku sebagai bassis , munir sebagai lead guitarist , syimi/amir sebagai rhythm guitarist dan airil sebagai drummer..ahli band terdiri daripada rakan2 baik yg berjinak2 menjadi pemuzik sewaktu dibangku sekolah lagi..sekian sahaje cerite pasal Culture-Struck..

(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates