Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, June 19, 2010

Cool!!

setelah sekian lame aku tak bukak blog DOTA *sebab kat ganu tak boleh nak main so aku try laa bukak and what a suprise diorg ade keluarkan theme baru untuk Warcraft III..!!its rilly beautiful , cool , awesome and many more..*tak tau nak describe dah yela tak penah2 theme Warcraft III tuh boleh ditukar2 tetibe boleh tukar plak and superb lawa mane tak tergode aku..bwahahah..tak sabar nak balik KL and download then apply kan dekat pc aku.. *yosh!! dekat sini aku upload ah theme2 untuk korg tgk..

glasseye

gothicscarecrow

iceonfire

livingdead

jora

itu saje theme2 yg dikeluarkan..tapi theme yg belum kene extract aku tak tgk lagi cos nak kene download dlu baru dapat tgk..eh2 aku tertinggal satu..fav theme aku..ahaks.. *drums roll

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaaaaaaaaaa~

musicy

theme nie terbaik sangat sebab die cool , white *acah2 macam suci ah and die simple sangat *gadis tuh pon cute juge sebab tuh lah membuatkan aku tertarik nak pakai theme nie..ahh..tak sabar plak nak balik KL..huhuhuhu..

YOSH!!!







0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates