Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, June 20, 2010

Cepatnye

pejam celik pejam celik dah mase dah berlalu..budak2 yg aku kenal dulunye kecik2 belake skrg dah besar rupenye..cepat betol mase berlalu *ke aku yg tak perasan ..emmm..korg mesti terfikir kan pasal sape aku tgh bercerite nie..hahahaha..aku tgh citer pasal adik angkat aku leee..ehem2..die lelaki ok *i'm not gay!! ..die aku kenal sejak 3 tahun yg lepas..and ntah macam mane boleh sangkut jadi adik angkat pon aku tak tau lah..sebab agaknye die nie selalu buat aku jadi kaunter luahan kot..bwahahaha..and skrg die dah besar rupenye..and die dah nak buat LI dah..haizzz..aku jer yg ntah bile nak terbukak hati nak sambung blaja lagi nie..adooooii..ok lah aliff oi..aku doakan ko berjaye..and igt pesan aku..setiap org akan lalui setiap peringkat yg korg merungut skrg nie..and perubahan akan sentiase berlaku and ingat yg setiap bende yg jadi tuh ade hikmah nye..so kalau bende2 tak elok jadi sabar jer lah..ahaks..so aku harap dapat jumpe ko kalau umur aku panjang..ahaks..doakan aku selamat pergi dan balik dari Gaza nnt..jgn ko nak fikir bukan2 plak..ko bukan sehari2 due kenal aku..kalau aku cakap aku nak so aku nak..bwahahahah..yosh..!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates