Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, June 22, 2010

Burning Inside

*sigh~ zaim..kau mmg hebat *applause hahaha..but well otak die dah set 100% aku yg salah..ok no problem for me..hahahah..actually citer die cam nie..dalam post aku sebelom2 nie aku ade citer pasal pencarian ex couple aku Tyra kan..?tujuan die nak mintak maaf jer kalau aku ade buat salah..itu jer..tapi aku tak tau lah ape nasib aku..*sigh~sampaikan nak mintak maaf pon dah kene prasangke buruk..but nvmnd..Islam ajar kite tak baik beprasangka buruk dekat setiap manusia di bumi..so aku terime perkare nie sebagai positive things..nak tau sbb ape..?ok let the irritating post begin..

KAU LAHANAT <<--- Tajuk yg marah membara *hahahahha

I dedicate this post ESPECIALLY for you. <<--- me
Yes you, the one that always stalking me.

Oh hell yeah not only me, but also my Bf. <<-- aku stalk Bf die..?dah macam gay
Tak cukup, even kat Fb Bf aku! <<--- for sure laa dekat Fb Bf kau..Bf kau ade blog ke..?
There's nothing between us anymore! <<---yah but i just want to apologize jgn lah prasan lebih
You destoyed my life! You psyco freak! <<--- hahaha..one day u'll know who had destroy ur life
Cant you leave us alone?! <<-- refer to the 4th one
Dont talk crap about me to my Bf! <<-- talk crap..?what crap..?lai tell me..
Kau ingat aku tak tau ke?! <<--u just act like u know..but u rily know nothing.. =)
Aku taknak ade kaitan langsung lagi dengan kau! <<--- so do I.. (^^,)*V
Get a life! Dont disturb us anymore! <<--i have my life ler..dont worry..
I swear to God I'll never forgive what you've done to me! <<--what i've done..?*mcm lagu linkin park ah plak..

Kau celaka! Kau laki paling tak berguna! <<--cermin diri dulu..

Kau babitkan family aku! Ape masalah kau?! <<--babitkan family ko dalam ape..?ouh so ko fikir mmg aku buat ah..?*applause may God bless u.. =)
Kau ugut aku! Kau menyamar! Aku sumpah kau! <<-- ugut..?menyamar..?hahahaha..ugut tak de menyamar pon tak ade..berlakon ade..bwahahaha..
Kau musnahkan hidup aku! Aku nyaris hilang kepercayaan family aku! <<--izit rily me..?hmmm..once again may God bless u dear..
Semua sebab kau! Laki celaka pukimak sial takda otak! <<---wohoo..marah betol nie.. =)
Memang aku sumpah kau! Aku sumpah hidup kau tak pernah aman!
Aku sumpah kau mampos tak diterima Bumi!
Kau memang dilahirkan untuk seksa aku ke?!
Jangan kacau aku lagi lah! Cari lah pompuan malang yg lain!
Aku ni dah habis malang dah! Tolong lah!
Aku merayu! Jangan kacau aku lagi!
Jangan kacau Bf aku yg tak bersalah tu!


itu jer kot yg aku boleh jawab pendek2..yg lain sume panjang2 belake..ahaks..untuk perhatian cik Tyra..saye hanye meminta tolong cik Caien untuk menyampaikan maaf saye kepade anda..itu sahaje..ape yg aku kacau nye..?*duuhhhh~ x paham aku..and then ko nak sumpah2 nie ekot suke kau lah Tyra oi..sumpah lah ape skali pon and tak akan lekat sumpahan ko dekat aku sebab its not me doing all the stupid stuff..get it..?its not me *brape kali aku cakap pon die tak kan caye.. kalau ye pon nak menyumpah sumpah lah jadi bende lain..Ferarri ke..Bugati ke..so bile dah kene sumpah baru nampak..and bile nampak jer baru kau tau sape manusia bertanduk setan..*gahhhh!! hahahaha..and aku terfikir jugak..ape yg aku TALK CRAP dekat Caien..?emmmm..nak tau jugak ape Crap tuh..adekah aku cakap kau nie nice , sweet , baik dan sbgnye itu CRAP..?oyeah..its CRAP..see ur attitude and language..oh lupe..ko blaja agame Islam kan..and dgr2 citer ko dah tak tinggal solat kan..and kau sure tau ape hukum fitnah kan..?ok now we fair..ko ade dose ngn aku and aku ade dose ngn kau..but dose fitnah lagi besar dari dose membunuh..put that in ur mind..!!dalam post kau aje dah macam2 kau fitnah aku..agak2nye sape laa yg mati tak diterime kubur nnt ye..siket pon rase benci aku tak pernah ade untuk kau..walaupun yg teraniaye tu adelah aku..walaupun yg tertipu tu adelah aku..walaupun yg dizalimi itu aku..tapi rase benci kau dekat aku..?Masyaallah..like i said Tyra..May God Bless U..!!


(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates