Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, June 18, 2010

Bunga2

hahahaha..tgh online aku bukak laa phone aku belek2 lagu yg ade..then aku play lah lagu biar die rolling..and then keluar lah satu lagu Utada Hikaru - First Love..perghhh..mendayu2..terkenang dan sbgnye..bwahahahhaa..terbaik kot lagu nie..tak caye cube korg dengar..and untuk info korg..kalau korg search lagu nie dekat youtube mmg tak akan keluar official MV die..so just aku serta kan lagu jer ah..

Original version :



English Version :



so hope korg enjoy..YOSH~~!!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates