Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 23, 2010

Boooooooooooooring!!

for this post aku betol2 tak tau nak post pasal ape..and aku dah ketandusan idea2 bernas..*sigh~ ini disebabkan mase aku yg terlampau terluang sampaikan dalam satu hari boleh post at about 4 to 5 maybe more post then normal people do..bwahahahha..*horahh2~tgk lah cam ner..blog aku akan sepi ke ape ke at least kalau ade bende nak tulis mmg aku akan tulis lah..*perasan macam ramai jer yg dok bace blog kau nih ngok!! ok lah..nnt ape2 hal aku tulis lagi..hehehhee..yosh..!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates