Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, June 9, 2010

Annoying..!! Duuhhh~!! (-_- !)

urgghh..!!giler annoying ah..hampeh tol..nak jer aku cybershot muke die kalau die kat depan aku..dgn suare die..huh..!!kalau korg tgk pon mmg annoying tahap maximum ah..cam gaban..serious..annoying giler..tak caye korg kenal2 ah ngn die..sure korg rase nak cybershot die..betol..superb annoying..aku tipu buat ape..tak dapat pape pon..giler kau..die punyer annoying tuh perghhhh..tak tau lah aku nak describe lagi macam mane..yg penting korg kene lihat sendiri annoying die cam ner..kat bawah nie aku ade serta kan gambar die..korg tgk ah sendiri..















hahaha..ini lah org nye..mr Annoying Orange..kiwek mamat nie..buat aku geram..hahahhaa..citer2 die sume citer pendek..tak sampai 15 mnt pon..korg boleh tgk kat youtube..search annoying orange..sure tgk berbaloi lah..die macam naruto gak..tiap2 minggu ari jumaat keluar episode baru..so aku dah miss 2 episode sebab line tenet dekat ganu nie superb lembab..adehhhhh..serious best doh..!!mesti tgk beb..jgn korg hempuk pc/laptop korg sudah..hahahahah..funny + annoying = best..selamat menonton.!!!hey apple..hey hey..hey apple..!!



(^^,)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates