Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, June 21, 2010

Alisa Zulaikha

ouh what a beautiful name..ahaks..sayang..i'll wait for u..i'll be the best among the best..i'll be ur leader..i'll be ur shield..i'll be ur everything..i can't wait to meet u..*wink2

hehehehe..mesti korg terfikir..sape Alisa Zulaikha nie..she is my new born lil sis..lagi 35 hari jer die nak tgk dunia yg penuh dgn pelbagai ragam nie..ahaks..*excited!! beza aku ngn die 20 taon kot..dah macam bapak ngn anak dah *gahh!!who cares.. ouh adik ku..cepat laa siket..abg tak sabar nie..abg akan jage adik..abg akan lindungi adik..abg akan buat ape aje untuk adik abg..abg akan cube sedaye upaye untuk menjadi abg yg terbaik..tak ade org yg boleh tandingi abg *ceh..bangge!! hahahaha..anyway..35 days to tak lame lagi..abg akan jadi org yg ke-4 to hold u selepas doc + ibu + ayah..hahahha..ok..see u in 35 days starting from today.. *yosh..!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates