Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, June 14, 2010

Alhamdulillah

buat pertame kali nye aku terlibat dalam misi2 bantuan dan menjadi sukarelawan..wah..!!bangga mak pak cek..bwahahaha..untuk perhatian anda wahai rakan2 ku..aku telah mendaftar kan diri untuk menghantar bantuan ke Gaza..ahaks..iye betol..Ya Allah..tak caye..?terpulang lah labu..ahaks..aku ade citer bende nie dekat kawan2 aku..yela..nak citer kat awek , awek lak tak ade..bwahahah..and kalau citer kat awek sure die tak akan kasi aku pegi pnye..ok back to the basic..hehehe..aku citer kat mmbr2 aku..diorg cakap tuh keje suicide lah..kalau nak buat amal and jihad banyak care lah..kalau nak dapat kan publisiti murahan pon banyak care *aku nak sepak jer die time nie ..so kesimpulan nye diorg tak nak aku pegi..adehhhhhh..nie lah impian aku sejak tahun lepas ko tau..nak pegi rase macam mane hidup dikelilingi tembok2 besar lagi tinggi tuh..aku nak sangat rase kepayahan nak makan and minum..and aku nak berbakti dekat penduduk yg telah menetap di mana terletaknye kiblat pertame umat Islam..itu yg aku nak..


ohh ohh..jgn risau..parents aku ok jer..ahaks..tapi yg pak cik ,mak cik , tok wan, tok cik and semua sedare mare tak tau lagi..biarlah menjadi rahsia..tak perlu nak heboh2kan..btol tak..?ahaks..aku tgk dekat facebook ramai yg beria2 nak pegi Gaza bagai..citer pong pang pong pang sane sini..tapi bile aku suruh register macam2 alasan diberi..tgh study lah..takot boss tak bagi lah..takot family tak bagi lah..come on..korg dah besar..setiap ape yg korg buat hak korg..bukan nye suruh korg jual dadah..haizzz..tapi tak ape lah..hanya Allah jer tau niat setiap manusia dimuka bumi nie..



eh lupe pulak..di kesempatan ini..aku nak mintak maaf banyak2 dekat semua org yg mengenali aku..maafkan aku dari hujung rambut sampai hujung kaki..and halalkan makan minum aku..and aku mintak maaf tersangat terutama dekat Athirah Ahmda..ahaks..Tyra if u bace nie i mintak maaf sangat2 and i rilly regret it..i'm such an idiot..hope u will forgive me..and to all my friends..if anything happen..rmmbr..u all will always be my number 1 friends..no other people can replace ur place especially to BANTURAZ's and PUJ's residence..oh not forget to my college mate..ahaks..korg mmg best..aku igt lagi saat2 kejatuhan aku dekat kolej sebab isu si Basikal merampas hak aku..bwahahaha..korg mmg stylo..!!kepada semua kawan2 chatting yg menghibukan hati ni selame ketiadaan si dia..aku ucapkan terime kasih banyak2..and aku berharap dapat hangout lagi ngn korg2 sume satu hari nanti..ahaks..and *sape lagi ea? itu jer kot..pesanan aku buat semua..live ur life..!!hahahaha..


*p/s : mesti ade yg cakap belum pegi dah pikir bkn2..muahahaha..ajal dekat mane2 jer..kalau before aku pegi Gaza pon dah jumpe ajal nak buat cam ne..dah tak sempat mintak maaf..kan2..?haa..so sediakan payung sebelum hujan..ahaks..sayang korg sume..!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates