Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, June 22, 2010

Adolf Hitler


ALL HAIL HITLER..!!ALL HAIL HITLER..!!ALL HAIL HITLER..!!

actually aku pon tak tau kenape aku dok post pasal Hitler nie..bwahahaha..aku just minat die jer..sebab die tak suke org jewish a.k.a yahudi..and gaye pemerintahan dan daye kepimpinan die menjadi sanjungan aku..perghhhh..superb..!!kalau lah Hitler hidup lagi..aku dah tanye die satu soalan..ape soalan tuh..??biarlah rahsia..hahahaha..

ALL HAIL HITLER...!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates