Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, June 15, 2010

Abnormal

smlm aku menjadi seorang yg agak abnormal..mane tak nye..mmbr aku die dok belek2 profile fb aku..pastu die cakap ah..mane zaman Lamb Of God and pelbagai tuh sume dah..sume dah tukar haluan dah..sume dah dgr KPOP..wtfish~KPOP..?eh tolong lah..korg dgr lagu yg blom tentu korg paham bahase diorg..hahahah..cam klaka jer..and obvious laaa kaum2 hawa jer yg minta KPOP2 nie sebab diorg batak nak tgk laki2 hensem2 , kulit putih and muke cam baby *i'm not jealous ok ..almaklumlah..kat Malaysia nie susah nak dapat jejake2 macam tuh..gahhhh..!!then smlm nak jage hati punye pasal *padahal saje nak try dgr aku pon dgr laa lagu tuh..name band diorg U-Kiss..





aren't they superb awesome + cool..awuuuuu~


paaaaaaaanngg!!satu tamparan hebat telah melekat dekat dalam pale otak aku..hey they're awesome..!!*aku tarik balik kata2 aku tapi tak ade lah sampai nak addicted dekat KPOP kan..?*blum lagi tu nnt smpi mase nye terejebak jugak diorg 6 org nie superb awesome..ntah aku tak tau cam ne nak describe..korg dgr lah sendiri..and diorg nie kan..mak aih..multi-language..diorg boleh communicate dgn bahasa Korean *for sure , English , French , Chinese , Japanese , Portuguese and Spanish.. *aren't they superb?



super cute..

untuk statement di atas aku bukan GAY ok..!!gahhh...!!but die mmg cute..patot ah sume gadis2 malaysia giler KPOP..FYI , budak nie baru umo 16 kot kalau tak silap..haizzz..kalau die datang malaysia abes..kene rogol..bwahahaha..!!


0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates