Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, June 7, 2010

2 years and I think its worthit

mesti anda tertanye2 awat nya tajuk dia cam nie..hahahahah..2 years searching for Athirah Ahmad akhirnye bertemu jua..tapi tak ade lah dapat tinggal kan pesan dekat tuan punye badan..aku pesan dekat bf baru die..asal kan pesan sudah..and die tak lagi dgn Basikal (bak kate iefa) *heh..selenge*aku dah cukup happy dah..sebab bf baru die dapat curik hati die dgn care yg bersih..hahaha..kenape care bersih..wooowooo..!!tak nak aku igt2 balik kisah tuh..kisah tuh lah yg menyebabkan aku break dgn anak cik mat nie and membuatkan aku 100% NAMPAK bersalah..and si Basikal nie nampak innocent..hahahaha..actualy aku nak tunjuk bukti dalam myspace sume dekat Tyra but time aku nak tunjuk bukti jer diorg dah couple..so aku xnak ah sakitkan hati Tyra twice..tapi tu lah..padan muke aku..jage lagi hati org..ekot lagi cakap org..konon2 nak prank..haaa..amek kaw ubat..effect smpai skrg walaupun dah 2 tahun berlalu..sedap bang..?for sure tak kan..len kali jgn buat lagi..ok back to main story..selame nie aku abes kan mase aku 2 tahun carik si Tyra nie..kolej kelaut sampai benti..hahahaha..life pon kelaut..keje benti keje benti sampai mak aku pon bising kalah alarm clock pagi2..online myspace n facebook hari2..google search..tak jumpe2..and sebelum aku jumpe profile die..aku sembang ngn iefa pasal bende nie..die bagi laa aku idea macam2..kuarkan flyers gambar Tyra laa ape laaa..hahahaha..tapi aku terime jer idea die..yela org dah bagi idea tak kan ah nak reject bute2..then gambar pulak tak ade..masalah dah muncul..!!so aku tak nak serabut kepale sangat aku pon tido lah..ptg nye waktu asar aku bangon solat then mnum p ntg ngn family pastu online..online punye online aku nampak pendrive..uikss..macam kenal jer pendrive itu..aku pun mencocok (buruk no bunyi nye) pendrive tuh and what a suprise..!!!gambar2 aku ngn Tyra ade dalam pendrive nie..Alhamdulillah..then aku sampaikan berite baik nie dekat Iefa teman berperang aku..then nak teruskan dgn idea yg die kasi tuh tetibe ade sorg minah nie die cakap "eh..i kenal lah die nie..fb die pakai name cekodok masin"..time tuh jgn cakap..hanye Die jer tau macam mane hati nie berdegup laju..bile bukak jer profile die..wow..!!she's beautiful as ever..tapiiiiiiiiiiii in relationship sudah..hahahaha..tapi tu aku tak kesah lah..aku click profile bf baru die..kejutan lagi..!!1991..mude setahun..dulu Tyra buat statement tak suke couple ngn budak mude dari die..hahahah..tp tak pe dah jodoh nak buat macam mane..and then nak add tak boleh and nak anta msg pon tak boleh sebab die dah BAN aku 2 tahun yg lepas ( ade sangkut paut ngn kejadian si Basikal)tak pe aku tak putus ase dgn ape yg aku nak sampai kan..ahaks..kali ke2 nak bukak profile die..pppooooofff..!!hilang..dah macam rikimaru..tadi ade..lepas tuh dah terus tak ade..emmmmmm..melainkan tak ade alternatif lain..aku anta laa msg dekat bf die..asal kan sampai niat aku tuh sudah..ahaks..aku sempat gak bace blog si Tyra nie..kesengalan die mmg macam dulu..hahahaha..sebab kesengalan die lah aku sayang kat die sampai sekarang..I LOVE U SO MUCH TYRA..!!!

(^_^)*V

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates