Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, November 2, 2009

=)

hehehehe..hari paling gembire kot ade lah hari nie (semalam)..hohohoho..sape nak tau..?aku keluar dengan KY a.k.a my pwincess..muahahahhaha..tp actualy mcm aku jer yg ajak die kuar..sebab die tak tau mane arah tuju die..wahahahaha..so aku bawak ar die p tempat aku..g karoke dekat bazar seri kembangan yg dekat ngn pasar borong tu..wahahahha..die pwon lepak laaa..tgk aku nyanyi sume..actulay walau tak bnyk bende kitorg buat hari tu tp aku happy sebab dapat spent time aku dgn die..ahaks..kire ok laaa..aku kenal kan die dekat kawan2 aku sume..so nnt IF kitorg jadi cam dulu so die tau laa aku lepak ngn sape..mane tempat aku selalu hangout..wahahahha..so tak de laa die cam tertanye2..ahaks..tp die nie degil laa..1st die dah cakap..die lapar..dari siang tak makan..aku ajak g makan tak nak..ampeh tol..then balik umah aku dah agak dah..mesti komplian sakit..gastric..wahahahha..tp aku tak kisah..aku lagi suke die ngadu2 dekat aku..so mcm aku nie diperlukan laa dalam life die..wahahahaha..prasan jer aku nie..hehehhehe..

haaaaaa..aku lupe lak citer..actualy aku tak kuar ngn die jer..die bawak kawan die skali..name kawan die ain..ahaks..so tak de laa korg cakap aku kuar ngn awek mmbr laa 2 org tak baik sume..hahahahha..so jgn salah paham ok..kami keluar bertige..ain pwon ekot skali..ahaks..ok laa ain ekot..sbb kalo ain tak ekot sure die bosan pnye..wahahhahaha..sebab tak de org die nak bersembang..kat dalam kete pwon ade ke patot die pakse aku ckap..haaa..amek kau..aku citer pasal citer hantu..wahahahha..sebab aku tau die penakot..hhehehhehe..saje jer sakat2 die..bile lagi aku leh sakat die..hohohoho..

kesimpulan nyer..I'M HAPPY~!! ^_^

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates