Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, October 12, 2009

WTF!!!!!!!

hari nie hari paling kiwek aku rase..aku rushing balik KL from Terengganu..korg tau..aku rushing2 balik..belum sempat rehat belum sempat makan..aku terus gerak wangsa maju ss2 semate2 nak hangout dengan dak2 sini..nak lepak2..tp ape yang aku dapat..?aku datang..diorg nak balik..?WTF!!sesuai ngn tajuk kat atas..aku tak tau kenape aku nyer life selalu ade prob..kalau aku tau bende nie nak jadi aku hangout ngn mak aku jer kat ganu..tp kire ok gak laa..aku dpt jumpe and hangout dgn org yang aku syg..hehehhee..biar pwon die dah tak jadi awek aku tp aku still syg kat die..org cakp..even tak kapel pwon kite still boleh curah kan kasih sayang kite kat org tuu..huhuhu..kire puas hati jugak laa aku rushing2 and boleh lepak2 n sembang2 ngn die..ahaks..mcm2 kitorg sembang..and die nampak lawa sgt even aku tgk die penat jer..cam tak cukup tdo..bkn mcm..mmg tak ckup tdo pwon die tu..huakahkahkahkah..ok laa..ckup utk hari nie aku update blog aku nie..lain2 hari aku update lagi..adios.. xD

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates