Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, October 16, 2009

TWISTED~!!

Urghhhh~!!!i'm twisted now..adooooooooooooooi..antare terus berkawan atau elak kan diri dari die..kalau korg betol2 kawan aku korg dah leh agak aku citer sal ape..sbb bab2 cam nie mmg akus ensitif siket..skrg nie..aku konpius..aku tak tau sama ada elak kan diri dari die atau pwon terus berkawan..nnt kalau aku elak kan diri cakap aku nie tak open minded laa ape laa..adessss..tp..setiap kali aku hangout jer mesti aku akan sakit hati..mcm smlm laa..dekat tmpt cc kawan aku keje a.k.a balak die skrg..aku g ar sane..lepak2..makan2..test2 pc..and then die nak dtg..aku alu2kan laa die dtg..tp ape yg berlaku..bile kawan2 lain yg dtg..die (kwn aku) leh lak cakap kuat2 "syg..syg b tak..?"..wtf~!!weyh kau tak penah pikir prasaan org sekeliling kau ker..?kau tak penah pikir yg dulu die ex aku..?mmg dulu die awek aku..tp die jadi ex aku bkn aku minx..and kau sbg kawan kau patot halang die mase die pkir bkn2 pasal aku..nie tak..kau lagi leh kapel ngn die..mmg aku tak de hak..tp if aku pikir2 balik..nie ke nilai seorg kawan..?emmm..aku tak tau laa kalau dari segi perkataan jer kawan tp dari segi pemikiran dan hati aku nie just a puppet jer bagi kau..setiap kali lepak je aku mesti sakit hati nyer..kompem..entah ar..aku malas pikir..FUCK!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates