Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, October 28, 2009

THOSE WERE THE DAYS~



aku rindu saat2 macam nie..gather 1 family..snap pic..emmmm..tp skrg..dah tak de dah..gambar nie amek time raye..time tuu aku form 5..emmm..time tu sume gather kat umah atok..gambar nie kat umah aku aku..tp skrg..dah tak de dah..raye sume buat hal masing2..dah tak de gather2 cam nie dah..aku rindu sangat time2 cam nie..aku asyik tringatkan atok aku..adooooii..kat bawah nie ade gambar2 atok aku..aku simpan gambar2 atok aku..wuuuu..atok i miss u~


i love n miss u so much atok!!!

T_T

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates