Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, October 17, 2009

PENDAPAT~

setelah sembang2 dgn kawan2 game aku..bkn kawan GAY ok..muahahahah..aku dpt 1 idea..memandangkan diorg pikir aku nie suke main pompuan..korg paham2 laa maksud MAIN tu ape..aku igt aku nak try laaa..muahahahaha..kalo yg tak paham MAIN tu ape itu bermaksud make love..wahahahah..sasau dah aku nie..ye ar..dari diorg dok tuduh2 bende salah..baik aku buat betol2..kan kan kan..?hehehhe..agak2 nye cam ne rase die ea..tak pe ar..nnt aku try carik..muahahaha..ape pendapat korg..ok ke tak ok..? dats all..wahahahaha..

p/s : aku dah sasau 2 hari tak tdo..sekian.. xD

1 kritikan:

sha89 said...

adess.....ko dh xde keje lain ek zaf?

sengal2~

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates