Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, October 17, 2009

OMG~!!

urghhhh..!ape aku dah buat nie..?!!emmm..patot ke aku suruh die jgn jmpe aku n jgn msg aku dah..emmm..aku betol2 biol skrg nie..adesss..asal life nie complicated..?tp if die tak jmpe tak de laa aku sakit hari tgk die ngn balak die..and balak die pon sure tak jeles..tp die..?aku tak tau ape yg bermain dlm hati die..susah nye nak jage hati org nie..tp hati aku..?cam pantat ah..!!aku rase cam nak end kan life aku ASAP..arghhh..!! -END-

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates