Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, October 21, 2009

MEH TABUH PENDAPAT KAT SINI~

pade tarikh 20 Oct mase 01:12..die msg aku die tanye..what you want me to do..korg leh tolong tak..?tolong jawab soklan die nie..aku tak tau nak cakap ape lagi..korg tolong ar ehh..

4 kritikan:

keira said...

cam nie laa.for kau,kau just sabar jer laaa.bende pon kau tak boleh nak buat ape-ape pon.kalau amoi tu sayang kat kau die sure pick kau and die tinggal kan laki tu.sebab laki tu yang buat kan kau n die clash.get it?kau sabar je.tak leh buat ape-ape.sekarang nie.kau biar die yang decide either kau or member kau.tu jer.

z h a f [MYRMIDON] said...

2 lar yg aku hrapkan..
tp die kate..
bende yang dah jadi tak boleh patah balik..
aku tak leh nak buat ape laa..
hmm..
entah laaa..
aku pwon kusut..

Jue said...

ammar..kak jue just nak pesan..jangan tensen2 sangat pasal pompuan..if she rilly love you then for sure she turns back to you..but if she not..she will stick with your friend..macam kak jue and abg jehan..kitorg love each others..so biar ape pun yang jadi kitorg tetap stick together..dah laa adik akak nie..tak yah pikir2 sangat..focus on your life..kalau orang dah tak cinta kita pun tak boleh nak buat ape2..ok adik..?saaaaaaayang adik akak nie..and nanti kite hangout ok..?kak jue ajak abg jehan skali..

Luth said...

ah kau ah tong.dari dulu sampai skrg asyik tensen sal pompuan jer.lain kali dah dapat tu kawen jer trus.hahahaha.rileks ar.pompuan bnyk.tak gitu rakan2?

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates