Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, October 23, 2009

LUKA LAMA BERDARAH KEMBALI~

emmmm..sape yg rapat ngn aku diorg tau aku sakit ape..and bende nie dari last year lagi..and certain2 org jer tau..and skrg..dah start balik sakit2..adessss..and guys..sorry2 sbb hilang utk 5 bulan last year..bkn aku tak nak kasi tau tp just tak nak korg risau..and skrg..aku dah tak tau nak buat ape..kalau korg tau..aku nie jenis yg malas makan ubat..hahahahha..family doc aku pwon cakap..siap kene marah lagi..soh aku makan ubat..hahahahhaha..die ade tanye aku..ade prob ke semenjak kebelakangan nie..?and aku ade amek ke "bende2" yg aku amek dlu..hehehehe..for sure ar aku kelentong die..jawapan senang..TAK..hahahahaha..zaman kegelapan aku dah macam nak start balik jer..dgn prob bertambah tiap2 hari..tp die dah syak dah..die cakap aku nie stress bnyk..adesss..bende tuu bukan boleh elak..kalo boleh elak aku dah elak..hahahaha..tp nak buat cam ner..follow the flow~muahahahah~nak mati tetap mati kan..so enjoy~!!

1 kritikan:

sha89 said...

adess....xyh bgtau la..terserlah sikap degil ko tu...

makan la ubat weii..ko ni sengal tul~

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates